http://cdn.allshops.ro/files/clients/28/5987/p/55/mat-dance---violetta-8191559.jpg

duminică, 29 iulie 2018

CONCURS



Am o pagina de Facebook pe care am castigat-o prin 2016, tot la un concurs. Nu am folosit-o niciodata, iar admina principala nu o mai dorea. Asa ca vreau sa fac si eu un concurs, in care oricine poate castiga aceasta pagina. Este vorba de una despre Delia, cu +1.500 likes. Ii puteti schimba numele daca nu vreti sa ramana numita astfel. Voi lasa mai jos link ca sa o puteti vedea:

https://www.facebook.com/Delia-910593798956585/

Ce trebuie sa faci ca sa participi?
1. Lasa un comentariu cu numele tau.
2. Convinge 3 prieteni sa dea like paginii de Facebook pe care o detin: https://www.facebook.com/violettaromaniavio/

Concursul se incheie joi, 2 august 2018. Specific ca trebuie sa comentati fara anonimat, ca sa pot sa contactez castigatorul, sau daca doreste cineva in mod special sa comenteze drept anonim, sa imi dea cerere pe contul secundar (cont cu ajutorul caruia detin de la inceput pagina Violetta Romania Vio): https://www.facebook.com/deny.niki

Sper sa participe cineva, eu chiar nu am ce face cu pagina. :))
CASTIGATORUL VA FI ALES PRIN RANDOM.ORG.
SUCCES!



Ce ati vrea sa fac cu blogul?



Ok... Stiti ca euforia Violetta a trecut. Deci nu prea as mai avea pentru cine sa postez despre actori, si nici nu prea mai am acelasi entuziasm s-o fac. Acum astept propunerile voastre, ce credeti ca ar trebui sa fac cu blogul? Sa postez chestii random? Informatii noi despre vedete? Sau...?
Astept raspunsurile voastre!



Ce poze am in PC? -partea a 5-a-

PARTEA A 5-A
Va anunt, toate pozele (sunt destul de multe) sunt foarte rare, cu exceptia catorva (maxim 5). Deci putem spune ca e o alta postare cu poze rare, ca pe vremuri, nu? :)) Va spun sigur ca trebuie sa le vedeti!