http://cdn.allshops.ro/files/clients/28/5987/p/55/mat-dance---violetta-8191559.jpg

vineri, 31 iulie 2015

Concertul Violetta Live se muta in Piata Constitutiei


PROGRAMAT INITIAL PE ARENA NATIONALA DIN BUCURESTI, CONCERTUL VIOLETTA LIVE SE VA MUTA IN PIATA CONSTITUTIEI, DATA RAMANAND ACEEASI, 2 SEPTEMBRIE 2015. SE VA PASTRA STRUCTURA INITIALA A CATEGORIILOR DE BILETE, TOATE BILETELE ACHIZITIONATE PANA IN PREZENT RAMANAND VALABILE. FIECARUI LOC DIN ARENA NATIONALA II VA CORESPUNDE UN LOC IN PIATA CONSTITUTIEI, SCAUNELE FIIND DISPUSE INTR-UN ARANAJAMENT DE SEMICERC, ASTFEL INCAT CEI CARE AU ACHIZITIONAT LOCURI IN TRIBUNA VOR PRIMI IN NOUL AMPLASAMENT LOCURI MULT MAI APROAPE DE SCENA.


Ar fi fost super sa fie pe Arena Nationala... :)) Dar oricum, eu nu ma duc...
Cred ca stiati deja... :))



 Voi aveti bilete pentru acest concert?







joi, 30 iulie 2015

Poze gif Violetta Live

Vreti sa mai pun imagini gif? Daca da, cu cine? (Nu pun orice poza gif care se gaseste peste tot pe net :)) le pun pe alea mai speciale)


















Tini in Los Angeles #2

Mai multe poze cu Martina in L.A! In plus, in aceasta postare puteti vedea si studioul de inregistrari de la Hollywood Records (imi vine sa scriu Hollywood Undead cand scriu asta =)) ).































Sper sa nu se repete nicio poza desi e probabil... :))









Tini in Los Angeles #1

Martina a fost cu familia ei (mama, tata si fratele sau) in L.A. pt. a-si lansa cariera de solista. A inregistrat la primul ei single in cel mai cunosuct studio: Hollywood Records. A fost si Jorge cu ea, si se pare ca au inregistrat un duet. A fost si pe plaja Malibu :D












Aceasta e profesoara Tinitei de canto:


Aici erau pe plaja din Malibu *-*